Dok se vi lagano približavate krivudavim putem od centra Barajeva, ne uspevajući da uživate u fantastičnom pogledu na jesenje izdanje brežuljaka i kuća, nasumice razbacanih sa obe strane puta, bucmasta nevesta se, na jedvite jade uvlači u svoju neformalnu haljinu, pokušavajući da istovremeno ne pokvari frizuru i šminku.

Dok vi tek ulazite u automobil, tražite lokaciju na Google mapi i nadate se da niste jedini koji kasne, uzbuđeni ženik uživa u pogledu na poljanče, hladeći se svetlim točenim.

Dok vama krče creva, jer od jutros ne postižete od frizera, peglanja košulje i pakovanja poklona da stavite bilo šta u usta, pa se nadate dobroj, ukusnoj klopi i brzom posluženju po dolasku na lokaciju, nama je negde nestao pas i dok ga tražimo, najiskrenije se nadamo da nije u štali dirao magarce.

Dok teškom mukom pokušavate u cvećari da se odlučite da li bucmasta nevesta više voli bukete ili saksije, Andrej se već preznojio dva puta od jurnjave i pitao sto puta više kada će doći gosti.

Dok vi između sebe komentarišete da niste upoznali nikada Višnju/Ivana, ženik Ivan pokušava da podesi, da na video bimu idu vaše fotke sa instagrama sa našeg žura, a nevesta Višnja pokušava da objasni svojoj mami da haljina nije previše jednostavna i da nije glupo što je TO obula.